Σχετικά με εμάς

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με εμάς

Η Εταιρία ΛΕΒΙΣΙΑΝΟΣ βρίσκεται στο χώρο των Ηλεκτρικών Εργαλείων 45 και πλέον χρόνια!

Μετά την επιτυχημένη πορεία μας συνεχίζουμε με ζήλο και ευθύνη απέναντι στους πελάτες μας.

Με νέα προϊόντα και μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων και φυσικά όπως πάντα με άμεση και υπεύθυνη επισκευή ηλεκτρικών εργαλείων.

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στις σελίδες που ακολουθούν περιγράφεται το προφίλ της εταιρίας και το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ποικιλία ηλεκτρικών εργαλείων των εταιρειών MAKITA, BOSCH, VIRAX, ROTHENBERGER, FEIN, FLEX, DEWALT, AEG, TOTAL, BULLE, TOTAL εργαλεία κήπου όπως MAKITA, OLEO MAC, MASTER, KUMATSU, HUYNDAI, KRAFT, AGRI-TEC, BAX και άλλα πολλά, και τεράστια γκάμα σε εξαρτήματα και αναλώσιμα των εταιρειών BOSCH, MAKITA, STANLEY, FEIN, ROTHENBERGER, DEWALT, DREMEL. Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο διαδίκτυο, ώστε να ενημερωθείτε για την ποικιλία των δραστηριοτήτων μας, τις οποίες σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Με υπευθυνότητα , γνώση και εμπειρία σας παρέχουμε και υπηρεσίες, service-επισκευές ηλεκτρικών εργαλείων MAKITA, BOSCH, FEIN, VIRAX, ROTHENBERGER, FLEX, DEWALT, MILWAUKEE, AEG, METABO καθώς επίσης και επισκευές σε Γεννήτριες και Αντλίες.

Δεδομένων των περιορισμών του δικτυακού τόπου, ευελπιστούμε ότι η εν λόγω παρουσίαση θα συμβάλει στην εξοικείωση σας με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα επαφής που παρέχεται.

 

ΝΕΑ

Η Ιστορία και η παράδοση της εταιρείας Λεβισιάνος συνεχίζεται με μεράκι και αισιοδοξία από τη νέα γενιά! Σε αυτούς τους δύσκολους για όλους μας καιρούς, ένας νέος άνθρωπος, ο Παντελής, είπε πως δεν θα αφήσει τη δουλειά που ο πατέρας του έφτιαξε με τόσο κόπο, να περάσει στην ιστορία των καιρών μας. Έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία, καθώς από παιδάκι μάθαινε την ανατομία του εργαλείου δίπλα στον πατέρα, αναλλαμβάνει εξ'ολοκλήρου της συνέχεια της εταιρείας, με υπευθυνότητα, παράδοση, εμπειρία και ένα τεράστιο όνομα στο χώρο του ηλεκτρικού εργαλείου και στο service αυτού.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλές δουλειές στον Παντελή Λεβισιάνο.