Παρουσίαση εργαλείων DEWALT

Δημοσιεύτικε Από levisianos 06/09/2017 0 Σχόλια
 
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ DEWALT (DEMO)
 
Η επίδειξη εργαλείων (DEMO) είναι μια εκδήλωση που οργανώνεται και λαμβάνει χώρα στον χώρο του καταστήματος λιανικής από την εταιρεία μας για την παρουσίαση, ενημέρωση και προώθηση των προϊόντων DEWALT.
 
Η διαφήμιση του DEMO στο κάθε κατάστημα γίνεται μέσα από προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες που οργώνονται τόσο απο την εταιρεία, όσο και απο το συνεργαζόμενο κατάστημα λιανικής, για να υπάρξει στοχευμένη προσέλευση επαγγελματιών χρηστών ηλεκτρικών εργαλείων.
 
Όλη η γκάμα των ηλεκτρικών εργαλείων DEWALT είναι παραταγμένη και πανέτοιμη για επιτόπια επίδειξη από τους τελικούς χρήστες, σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Ο έμπειρος τεχνικός μας παρέχει πληροφορίες για τα εργαλεία και λύνει όλες τις απορίες των επισκεπτών.
 

Για ολόκληρη την διάρκεια της ημέρας που θα προγραμματιστεί το DEMO, το φορτηγό της DEWALT, κάνει αισθητή την παρουσία του αφού συνοδεύεται από τέντες, μπάνερς, σημαίες, μουσική. 

Οι τελικοί χρήστες επωφελούνται όλες τις προσφορές από τα τρέχοντα φυλλάδια προσφορών της εταιρείας, όπως και τις ειδικές προσφορές του καταστήματος με αφορμή το DEMO. Με την αγορά εργαλείων Dewalt την ήμερα του DEMO, οι τελικοί καταναλωτές κερδίζουν πλούσια δώρα και συμμετέχουν στην κλήρωση ενός ηλεκτρικού εργαλείου Dewalt, που πραγματοποιείται στο τέλος της ημέρας.
 
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ DEWALT

 

Για πάνω από 80 χρόνια, η DEWALT έχει κερδίσει την φήμη ότι σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει δυνατά βιομηχανικά εργαλεία. Το 1923, ο Raymond DEWALT εφεύρε το σταθερό δισκοπρίονο - radial το οποίο παρέμεινε επί δεκαετίες σημείο αναφοράς ποιότητας και αντοχής.

Αυτό ήταν το ξεκίνημα της μακρόχρονης φήμης μας στους επαγγελματίες τεχνίτες: Στιβαρά, ισχυρά, ακριβείας, σκληροτράχηλα και αξιόπιστα. Αυτά έγιναν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ονόματος DEWALT. Η κιτρινόμαυρη διχρωμία αποτελεί εμπορικό σήμα των ηλεκτρικών εργαλείων και εξαρτημάτων της DEWALT.

 

Σήμερα, η παράδοση αυτή ενσωματώνεται σε μία μεγάλη γκάμα επαγγελματικών φορητών ηλεκτρικών εργαλείων και εξαρτημάτων υψηλών επιδόσεων. Η αποδοχή αυτών των προιόντων της DEWALT απο τους επαγγελματίες του είδους σε όλο τον κόσμο, έχει καταστήσει σήμερα την DEWALT το πρώτο όνομα σε πωλήσεις επαγγελματικών ηλεκτρικών εργαλείων και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο όνομα στα επαγγελματικά ηλεκτρικά εργαλεία, σταθερά τα τελευταία πέντε χρόνια.
 

Αφήστε κάποιο Σχόλιο