Γεννήτριες KIPOR

Δημοσιεύτικε Από levisianos 01/06/2017 0 Σχόλια

ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ  ΣΤΗ  ΓΗ.... ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΣΤΙΓΜΗ....

 

Η KIPOR είναι πάντα εκεί!

Λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2008 στο Πεκίνο, η ολυμπιακή φλόγα έφτασε στο Θιβέτ.

Η KIPOR πέτυχε να φτάσει στην κορυφή της κεντρικής οροσειράς του Έβερεστ, όπου γα πρώτη φορά έθεσε σε λειτουργία το ηλεκτροπαράγωγο ζεύγος IG3000E σε υψόμετρο 6.500m και σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των -20ΟC προκειμένου να φορτίζονται οι μπαταρίες των δορυφορικών τηλεφώνων, προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού – όλα ζωτικής σημασίας για την ορειβατική αποστολή που κάλυψε το γεγονός.


 Η KIPOR χρησιμοποποιεί την τεχνολογία inverter στη σειρά των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών Digital Sinemaster για να παράγει ομοιόμορφο εναλλασσόμενο ρεύμα στην έξοδο.

 Μπορείτε έτσι να εμπιστεύεστε απόλυτα το ζεύγος για να συνδέεται πάσης φύσεως ηλεκτρονικό εξοπλισμό, καθώς και συσκευές και εργαλεία με ευαίσθητα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Πλέον, στην εκδρομή, το camping ή το σκάφος, αλλά και για εφεδρική χρήση σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, τα βενζινοκίνητα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη της KIPOR  σας λύνουν τα χέρια!


 

Τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη με τεχνολογία Inverter της KIPOR είναι:

 

Αθόρυβα, υψηλής ποιότητας!

Τα ψηφιακά Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη KIPOR Digital Sinemaster προσφέρουν κορυφαία τεχνολογία, ποιότητα και πλεονεκτήματα στον καταναλωτή.

 

Ελαφριά, για εύκολη μεταφορά!

Ο εναλλάκτης συνδέεται απεθείας με τον κινητήρα χωρίς την παραδοσιακή φτερωτή, γεγονός που μειώνει κατά 50% το βάρος και τις συνολικές διαστάσεις τους σε σχέση με τα συμβατικά Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη.

 

Μοναδικά κατασκευασμένα, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Το πατενταρισμένο σύστημα εισαγωγής του αέρα ψύξης, η προηγμένη πεταλούδα του γκαζιού, το προσεκτικά σχεδιασμένο σύστημα απορρόφησης του θορύβου και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τάση της εξόδου (inverter) συνδυάζονται μοναδικά για την παραγωγή ποιοτικής ηλεκτρικής ισχύος ανά πάσα στιγμή.

 

Πιστοποιημένα!

Όλα τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη KIPOR με τεχνολογία Inverter (Digital Sinemaster) έχουν λάβει πιστοποίηση EPA/CE/CETL.

 

Οικολογικά!

Τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη της KIPOR είναι από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον. Το σύστημα διπλής απορρόφησης θορύβου συνεπάγεται μείωση 10-15 decibel συγκριτικά με τα συμβατικά Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη. Το υψηλής απόδοσης σύστημα καύσης, συνεπάγεται πολύ χαμηλές εκπομπές αερίων ρύπων.

 

Με πολλαπλά πλεονεκτήματα!

Πέρα από καθαρή, αθόρυβη και αποτελεσματική ισχύ, η KIPOR προσφέρει προστασία από υπερφόρτωση και χαμηλή στάθμη λαδιού. Η μοναδική, προηγμένη πεταλούδα του γκαζιού ρυθμίζει αυτόματα την περιστροφική ταχύτητα του κινητήρα ανάλογα με το φορτίο, με αποτέλεσμα να καταναλώνεται λιγότερο καύσιμο και να μειώνονται οι εκπομές θορύβου. Η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου 20-40% σε σχέση με τα συμβατικά Ζεύγη συνεπάγεται μακρύτερους χρόνους αυτόνομης λειτουργίας.

 


 

Πετρελαιοκίνητα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη KIPOR

Με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο (σταθμούς τηλεπικοινωνιών, βιομηχανικές μονάδες, αγροικίες, κτλ.), η KIPOR αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές κινητήρων και Η/Ζ παγκοσμίως.

Οι πετρελαιοκινητήρες της KIPOR προσφέρουν εξαιρετική οικονομία κατά τη λειτουργία, χαμηλά επίπεδα θορύβου και μειωμένες εκπομπές αερίων ρύπων. Ως ηγέτης στην κατασκευή παραγωγής ισχύος, η KIPOR επενδύει συστηματικά τους πόρους της για την περαιτέρω ανάπτυξη και παραγωγή των προϊόντων της, είναι δε σταθερά προσανατολισμένη στην έρευνα και αναζήτηση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, υιοθετεί τεχνολογικές καινοτομίες που μειώνουν επιπλέον τις εκπομπές αερίων ρύπων των πετρελαιοκινητήρων και ελαχιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου, ικανοποιώντας έτσι όλους τους πελάτες της.

Ενδεικτικά, και μόνο στον τηλεπικοινωνιακό τομέα, η KIPOR  διατηρεί συνεργασία με εταιρείες όπως η Vodafone, Alcatel-Lucent, Mobicom, G-mobile, κ.λπ.

 

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

 

Μονάδα αυτόματης αποσυμπίεσης

Διαθέτει σύστημα αυτόματης αποσυμπίεσης σε όλα τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη για γρήγορη και εύκολη εκκίνηση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 

Λειτουργία με χαμηλό επίπεδο θορύβου

Το υψηλής απόδοσης σύστημα καύσης αποκλείει το ενδεχόμενο ατελούς καύσης. Ένας μεγάλος σιγαστήρας αμβλύνει το θόρυβο κατά την απαγωγή των αερίων, αλλά και τους ήχουν του κινητήρα, οι οποίοι συγκρατούνται από το διπλό ηχομονωτικό τοίχωμα του Ζεύγους και απορροφούνται από το ηχομονωτικό υλικό που επενδύει το εσωτερικό του τοιχώματος.

 

Πίνακας ψηφιακού ελέγχου

Όλες οι μονάδες ελέγχου του Ζεύγους είναι συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα, ενώ η οθόνη LED εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τις λειτουργικές μετρήσεις, την τάση εξόδου, την ένταση του ρεύματος και τη συχνότητα. Επιπρόσθετα, προβάλλονται οι συνολικές ώρες λειτουργίας και πληροφορίες τυχόν βλάβης που προκάλεσε το σβήσιμο του Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους.

 

Σύστημα συναγερμού λόγω χαμηλής στάθμης λαδιού

Το Ζεύγος σταματάει αυτόματα προτού η στάθμη λαδιού ελαττωθεί επικίνδυνα. Εκκίνηση μπορεί να πραγματοποιηθεί ξανά μόνο αν η στάθμη λαδιού επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο.

 

Εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Αυτόματου Ρυθμιστή Τάσης (AVR)

Το AVR προστατεύει το Ζεύγος από υπερφορτώσεις. Προσφέρει σταθερή τάση εξόδου ανεξάρτητα από το φορτίο της συσκευής (εφόσον αυτό είναι μικρότερο ή ίσο με τη μέγιστη ισχύ του Ζεύγους).

 

Προηγμένη περιέλιξη του εναλλάκτη

Η παραμόρφωση της κυματορροής κυμαίνεται σε ελάχιστα επίπεδα και η τάση εξόδου είναι σταθερή. Η σχεδίαση της περιέλιξης προστατεύει το Ζεύγος από βραχυκυκλώματα και παρέχει σταθερή τάση εξόδου κατά τη λειτουργία του Ζεύγους με επαγωγικά φορτία.

 

Πίνακας Αυτόματης Μεταγωγής (ATS)

Τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη KIPOR τύπου KDA μπορούν να εφοδιαστούν με Αυτόματο Πίνακα Μεταγωγής. Ο Πίνακας Αυτόματης Μεταγωγής, ανά καθορισμένα χρονικά διαστήματα, μπορεί να ελέγχει αυτόματα και να επιτηρεί τη λειτουργία του Ζεύγους, διασφαλίζοντας βέλτιστες συνθήκες λειτουργίας όταν απαιτείται εφεδρική ισχύς. Ο Πίνακας Αυτόματης Μεταγωγής επιτηρεί συνεχώς την ισχύ της ΔΕΗ. Αν η τάση της τελευταίας ή η συχνότητα μεταβληθούν σε μη φυσιολογικά επίπεδα, ο Πίνακας Αυτόματης Μεταγωγής εκκινεί αυτόματα το Ζεύγος και μεταφέρει την κατανάλωση των φορτίων από τη ΔΕΗ στο Ζεύγος. Μόλις αποκατασταθεί  η ισχύς της ΔΕΗ, ο Πίνακας Αυτόματης Μεταγωγής μεταφέρει την κατανάλωση των φορτίων στη ΔΕΗ και κλείνει το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος.


 

Η ζωή συνεχίζεται ακόμη και αν κοπεί το ρεύμα...

Ακραίες καιρικές συνθήκες, κατασκευαστικά έργα και πολλές άλλες απρόβλεπτες καταστάσεις μπορούν να διακόψουν την παροχή ρεύματος, στην οποία εσείς και η οικογενειά σας στηρίζεται για τις καθημερινές δραστηριότητες. Με ένα εφεδρικό Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος KIPOR όμως, η ζωή προχωράει ακόμη και όταν κοπεί το ρεύμα. Όταν αυτό συμβεί – μέρα ή νύχτα – μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σπίτι σας θα έχει όλη την άνεση που επιθυμείτε.

 

Πετρελαιοκίνητα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη Super, Ultra Silent KIPOR

Εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές θορύβου!

Τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη της KIPOR από 8,5kVA-100kVA έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργούν σε διαφορετικούς χώρους: στο σπίτι, σε απομακρυσμένες περιοχές, σε εργοτάξια κ.λπ.

Όποτε και όπου χρειάζεστε ισχύ, τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη της KIPOR σας την παρέχουν, σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά χαμηλά επίπεδα θρύβου που εξασφαλίζει η τεχνολογία της διπλής ηχομόνωσης. Η υψηλή απόδοση του κινητήρα, το μοναδικό σύστημα ψύξης και η αποδοτική ηχομόνωση (53dB(A) στα 7m) θα σας εξασφαλίσουν ένα άνετο περιβάλλον λειτουργίας.

 

Ισχυρή και αξιόπιστη απόδοση!

Οι ισχυροί πολυκύλινδροι πετρελαιοκινητήρες της KIPOR διασφαλίζουν την αξιόπιστη και μακροχρόνια λειτουργία του Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους. Οι πετρελαιοκινητήρες της KIPOR είναι υδρόψυκτοι με κλειστό κύκλωμα και ψυγείο νερού, λειτουργούν με απευθείας ψεκασμό και είναι είτε ατμοσφαιρικοί είτε υπερτροφοδοτούμενοι.

 

Φιλική προς το χρήστη σχεδίαση!

Το ηχομονωτικό και αδιάβροχο εξωτερικό περίβλημα της KIPOR είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βαθμός μόνωσης των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών της KIPOR είναι IP24. Ο γάντζος ανύψωσης στην κορυφή του πλαισίου, καθώς και οι εναλλακτικές υποδοχές για περονοφόρο στη βάση του κάνουν ευκολότερη τη μεταφορά. Οι θύρες και στις δύο πλευρές του πλαισίου κάνουν ευκολότερη τη συντήρηση. Ο πίνακας ελέγχου κλειδώνεται εύκολα, αποτρέποντας τη χρήση τπυ από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Η κύρια έξοδος τάσης είναι απευθείας συνδεδεμένη από τον ακροδέκτη του Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους. Για περισσότερη ευκολία τους χρήστες, η KIPOR προσθέτει δύο πρίζες σε κάθε μονάδα. Μία προαιρετική εξωτερική δεξαμενή καυσίμου θα επιμηκύνει επιπλέον το χρόνο αυτόματης λειτουργίας.

 

Ενσωματωμένο Σύστημα Ελέγχου!

Η KIPOR δεν προμηθεύει απλά ένα Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος στους χρήστες, αλλά εξασφαλίζει μία ολοκληρωμένη λύση παραγωγής ισχύος με ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου που περιλαμβάνει ψηφιακές οθόνες ελέγχου με μονάδες AMF, αυτόματους πίνακες μεταγωγής, σύστημα αυτόματης επανατροφοδότησης καυσίμου κ.λπ. Οι επιλογές του μενού θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα, για όποια χρήση κι αν προορίζεται το Ζεύγος. Επιπρόσθετα, ο ποιοτικός διακόπτης του κυκλώματος και η προστασία από ξαφνικές αυξομειώσεις του φορτίου, παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες.

 

Πίνακας Αυτόματης Μεταγωγής (ATS)!

Οι Πίνακες Αυτόματης Μεταγωγής της KIPOR καλύπτουν εύρος έντασης ρεύματος από 26Α έως 400Α, εξασφαλίζουν την επιτήρηση του Ηλεκτροπαραγωγού Ζεύγους, πραγματοποιούν την εκκίνηση και τη μεταγωγή της κατανάλωσης των φορτίων από τη ΔΕΗ στο Ζεύγος. Οι πίνακες μεταγωγής αξιολογούνται συνεχώς, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε εφαρμογές σύμφωνα με  τις ονομαστικές προδιαγραφές τους. Ο πίνακας αυτόματης μεταγωγής της KIPOR είναι αξιόπιστος και εύκολος στη χρήση και την κατανόηση της λειτουργίας του. Δεν απαιτεί τακτική συντήρηση και εξασφαλίζει 100% συνεχές ρεύμα.

Αφήστε κάποιο Σχόλιο